Mnogo je toga u životu izvan naše kontrole...


Srećom, postoji puno toga na što ipak možemo utjecati. Pametnim načinom organiziranja svog vremena možemo imati manje stresa, a više smijeha, manje napetih situacija, a više radosnih trenutaka.

Kome je namijenjen ovaj program


Besplatni 3-dnevni email program najbolje će koristiti svima koji žele:

  • biti produktivniji i fokusiraniji
  • biti organiziraniji i živjeti život s manje stresa, a više smijeha
  • otkriti kako izgraditi naviku koja pomaže u boljoj organizaciji
  • kako biti samopouzdaniji


Autori programa


Haris i Darko su dva prijatelja koji su pokrenuli platformu mojPUT. Haris je u srednjim godinama i pokreće ga edukacija, stvaranje edukativnih programa i prenošenje znanja u području osobnog razvoja. Darko ima puno životnog iskustva, prehodanih staza i puteva i kao mentor i prijatelj pomaže Harisu da zajedničkim radom i istraživanjem otvore niz tema, problema i situacija kroz koje ljudi svakodnevno prolaze tražeći put koji će ih učiniti zadovoljnim, smirenim, motiviranim i kreativnim.

Darka i Harisa dijeli 30 godina života... a spaja zajednička želja da pomognu ljudima da budu bolji i zadovoljniji sa sobom i svojim životom te tako svi zajedno doprinesemo stvaranju bolje atmosfere na ovim područjima.

U ovom malom programu želja im je da ti prenesu mali djelić njihove svakodnevne organizacijske rutine.

Česta pitanja


Gdje se održava program?

Program je zamišljen tako da vam svakog dana stigne lekcija u vaš inbox. Sve što vam treba je internetska veza i mobitel (ili računalo).


Da li je program dostupan odmah nakon prijave?

Odmah će vam stići na email prva lekcija programa. Drugog dana otvorit će se druga lekcija, a trećeg dana treća lekcija.


Koliko dugo traje program?

Program traje ukupno 3 dana. Čitanje lekcije traje nekoliko minuta.


Mogu li čitati lekcije nakon završetka programa?

Da. Lekcije ostaju dostupne polazniku i nakon završetka programa sve dok se program nalazi na platformi mojPUT.


Čemu služi zadatak na kraju lekcije?

Na kraju svake lekcije je akcijski korak kako biste naučeno primijenili u praksi. Taj zadatak služi da s primljenim informacijama nešto napravite. Promjena navika moguća je jedino ako ste svjesni postojanja navike i ako je želite promijeniti. Da biste to ostvarili nije dovoljno nešto pročitati. Potrebno je o tomu razmišljati, donijeti neku odluku i početi je primjenjivati. To je važnost i uloga zadatka. On služi upravo tomu. Vaše bavljenje zadatkom nije obaveza. To je put koji vas preko zadatka vodi prema novim spoznajama, promjeni stava ili ponašanja, i na kraju dovodi do boljeg ja.