Nikad nije bilo važnije prepoznati ulogu partnerskih odnosa kao ključnu podršku kvalitetnom životu


Ulaskom u brak ili vezu većina je vjerovala kako će baš njih zaobići oni problemi koje su vidjeli kod drugih. Za neke partnere problemi u prvoj fazi znaju biti toliko bolni da zbog prevelikih međusobnih razlika često traže izlaz u razvodu.

Dokazujete li vi svom partneru da je vaš način gledanja na stvari jedini ispravan? Ili je to možda partner koji smatra da je njegova istina jedina prava? Možete li oboje biti u pravu? Odgovore na ova pitanja saznajte u ovom besplatnom 3-dnevnom programu.
Uvodna riječ autorice


Kome je namijenjen ovaj program


Besplatni 3-dnevni online program najbolje će koristiti svima koji žele:

  • riješiti probleme s partnerom
  • saznati što i kako dalje u braku ili vezi
  • unijeti novu energiju u svoj vezu i bolje razumjeti sebe i partnera
  • prepoznati ponašanja koja dovode do problema
  • učiniti svoju vezu otpornijom na krize
  • donositi odluke koje nisu temeljene na strahu
  • imati bolju povezanost s partnerom
  • saznati kako osnažiti sebe


Autorica programa


Moje ime je Karmen Kmetović Prkačin, psihoterapeutkinja, spisateljiica i vlasnica UMUS savjetovališta te autorica knjiga Vodič za sretan brak i Vodič kroz razvod.

U braku sam više od 14 godina, majka sam dvoje djece. U svom savjetovalištu često radim s parovima koji žele unaprijediti partnerske odnose. O braku sam se usudila pisati u svojim knjigama, a danas i govoriti kroz ovaj program upravo iz spoznaje da meni brak JAKO DOBRO STOJI.

Neki ljudi su talentirani u nogometu, neki u jezicima, a ja sam talentirana za bračni odnos. Uvijek sam pronalazila načine kako frustracije pretvoriti u prilike vodeći računa da partner i ja budemo sretni. Nastojala sam davati partneru slobodu izbora želeći da sa mnom bude zato što želi, a ne zato jer mora.

Česta pitanja


Gdje se održava program?

Program se u potpunosti održava ONLINE, odnosno tamo gdje se nalazite. Sve što vam treba je internetska veza i mobitel (ili računalo).


Da li je program dostupan odmah nakon prijave?

Odmah možete pogledati prvu lekciju programa. Drugog dana otvorit će se druga lekcija, a trećeg dana treća lekcija.


Koliko dugo traje program?

Program traje ukupno 3 dana. Svaka lekcija traje desetak minuta.


Moram li program gledati s partnerom?

Program možete gledati sami. Ako je vaš partner zainteresiran, možete program gledati zajedno.


Mogu li gledati lekcije nakon završetka programa?

Da. Video lekcije ostaju dostupne polazniku i nakon završetka programa sve dok se program nalazi na platformi mojPUT.


Čemu služi zadatak na kraju lekcije?

Na kraju svake lekcije autor predlaže akcijski korak kako biste naučeno primijenili u praksi. Taj zadatak služi da s primljenim informacijama nešto napravite. Promjena navika moguća je jedino ako ste svjesni postojanja navike i ako je želite promijeniti. Da biste to ostvarili nije dovoljno nešto čuti ili pročitati. Potrebno je o tomu razmišljati, donijeti neku odluku i početi je primjenjivati. To je važnost i uloga zadatka. On služi upravo tomu. Vaše bavljenje zadatkom nije obaveza. To je put koji vas preko zadatka vodi prema novim spoznajama, promjeni stava ili ponašanja, i na kraju dovodi do boljeg ja, a to ujedno znači i do boljeg odnosa s partnerom.


Čemu služi PDF priručnik?

PDF priručnik služi kao podrška u boljem razumijevanju lekcija. Za svaku lekciju programa, napravili smo u priručniku njen sažetak, predviđen prostor za vođenje bilješki tijekom slušanja programa te prostor za rad na zadatku kojim završava svaka lekcija.